Olteanu: Voi propune PNL o moţiune de cenzură pentru incapacitatea guvernării de a organiza alegeri

Liderul PNL Bogdan Olteanu a declarat, luni, că va propune partidului iniţierea unei moţiuni de cenzură împotriva Guvernului, dată fiind "incapacitatea de a organiza alegeri" şi în acelaşi timp, de a administra corespunzător "situaţia de criză economică".

17 afișări
Imaginea articolului Olteanu: Voi propune PNL o moţiune de cenzură pentru incapacitatea guvernării de a organiza alegeri

Olteanu: Voi propune PNL o moţiune de cenzură pentru incapacitatea guvernării de a organiza alegeri (Imagine: Răzvan Chiriţă/Mediafax Foto)

"Nu putem accepta ca în această perioadă de criză singura preocupare a PSD şi PDL să fie organizarea şi fraudarea alegerilor prezidenţiale. Dacă nu sunt în stare să organizeze alegerile prezidenţiale şi să guverneze ţara, atunci va trebui să formăm o altă majoritate şi să găsim un alt guvern care să poată să scoată ţara din criză", a spus Olteanu, menţionând că tema moţiunii este incapacitatea guvernării de a organiza alegeri şi în acelaşi timp de administra "situaţia de criză economică".

"Dată fiind situaţia de la guvernare, dată fiind incapacitatea guvernării de a funcţiona, dată fiind vădita preocupare acelor două partide de la guvernare, exclusiv pentru a controla MAI şi a încerca să influneţeze, să fraudeze organizarea alegerilor, voi pune în discuţia partidului depunerea de către PNL a unei moţiuni de cenzură", a spus Olteanu.

Răspunzând unei întrebări, liderul PNL a spus că moţiunea de cenzură ar trebui semnată de Opoziţie.

Întrebat dacă nu crede că PNL ar putea fi acuzat că doreşte ruperea coaliţiei, prin susţinerea uneia din părţi, Olteanu a spus că scopul unui partid din Opoziţie este de a face astfel încât coaliţia să nu mai fie la guvernare.

Premierul Emil Boc a declarat, luni, că a informat coaliţia despre intenţia de remaniere a ministrului de Interne, Dan Nica.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici