Onţanu: UNPR susţine la prezidenţiale candidatul desemnat în cadrul USL

Secretarul general al UNPR, Neculai Onţanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că UNPR va susţine la alegerile prezidenţiale candidatul desemnat în USL, el arătând, totodată, că la viitoarele alegeri UNPR va candida împreună cu PSD, în Alianţa de Centru Stânga (ACS).

128 afișări
Imaginea articolului Onţanu: UNPR susţine la prezidenţiale candidatul desemnat în cadrul USL

Secretarul general al UNPR, Neculai Onţanu (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Întrebat dacă UNPR susţine candidatul USL la alegerile prezidenţiale din 2014, Onţanu a răspuns: "Bineînţeles. Suntem în cadrul USL, susţinem candidatul desemnat în cadrul USL".

El a arătat că la viitoarele alegeri UNPR şi PSD vor avea candidaţi comuni.

Întrebat ce va face UNPR în 2014, an cu alegeri europarlamentare şi prezidenţiale, Onţanu a precizat: "UNPR e un partid de sine stătător şi va continua să funcţioneze ca partid de sine stătător. În alegerile viitoare candidaţii UNPR vor fi cu candidaţii PSD în Alianţa de Centru Stânga. Vom candida împreună cu PSD".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici