Oprea: În punctajul de comunicare PNL scrie că PSD vrea să dubleze preţul la energie. Nimic mai fals

Purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea, susţine că într-un punctaj de comunicare PNL se menţionează că PSD vrea să dubleze preţul din facturile de energie: „Nimic mai fals. Reglementarea înseamnă un preţ fix maximal pentru toţi consumatorii casnici şi companii”.

242 afișări
Imaginea articolului Oprea: În punctajul de comunicare PNL scrie că PSD vrea să dubleze preţul la energie. Nimic mai fals

„Citesc într-un punctaj de comunicare al PNL că PSD vrea să dubleze preţul din facturile de energie. Nimic mai fals! Liberalizarea haotică face ca românii să primească astăzi oferte cu preţuri de peste 5 lei/kwh. Reglementarea înseamnă simplu, chiar şi pe înţelesul PNL-iştilor, că astfel de oferte nu ar mai exista şi că ar fi un preţ fix maximal pentru toţi consumatorii casnici şi companii”, scrie pe Facebook purtătorul de cuvânt al PSD, Radu Oprea.

El afirmă că persoanele cu venituri mai mici vor fi protejaţi suplimentar.

„Dar cine să le explice aceste lucruri? Virgil Popescu, ministrul energiei, evident că nu o poate face pentru că nu a venit cu nicio idee. Deci, dragi colegi PNL-işti dacă vreţi să fiţi supăraţi pe cineva, vă recomand să vă îndreptaţi atenţia către colegul vostru Virgil Popescu. Între timp, PSD găseşte soluţii pentru ieftinirea facturilor pentru toţi românii, chiar şi pentru voi cei din PNL”, încheie Oprea.

Premierul Nicolae Ciucă a spus că discuţiile referitoare la energie nu au fost finalizate.

„În ceea ce priveşte celelalte elemente legate de energie - am discutat, vom continua să discutăm. Este timp, pentru că sunt şi decizii... În continuare se caută soluţii tehnicve la nivelul UE. Ar fi păcat să pietrdem 2,2 miliarde de euro”, afirmă Ciucă.

El a mai spus că Virgil Popescu a prezentat o propunere pentru preţurile la energie.

„Sigur că da. Este o propunere pe care o discutăm şi se pare că, probvabil, din propunerile din partea PNL şi PSD să iasă o decizie foarte bună”, conchide Nicolae Ciucă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici