Oprescu: Băsescu şi Geoană s-au ascuns, de teamă

Candidatul la Preşedinţie Sorin Oprescu a declarat, vineri, că oferă cetăţenilor varianta unui preşedinte imdependent, fără legături de partid, de afaceri, arătând că această campanie a fost un "spectacol degradant" în care, de teamă, Traian Băsescu şi Mircea Geoană s-au ascuns de contracandidaţi.

21 afișări
Imaginea articolului Oprescu: Băsescu şi Geoană s-au ascuns, de teamă

Oprescu: Băsescu şi Geoană s-au ascuns, de teamă (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Nu vă propun înţelegeri ascunse din care să câştige doar ei. Vă ofer varianta unui preşedinte independent, fără legături de partid sau de afaceri, fără obligaţii, faţă de grupuri sau mafii", a afirmat Oprescu în mesajul său din ultima zi de campanie electorală.

El a criticat această campanie, arătând că a fost un "spectacol degradant" şi a spus că a văzut "maşinării de partid care s-au întrecut în nereguli" şi o "risipă inimaginabilă de afişe".

"I-am văzut pe primii oameni în stat, Băsescu şi Geoană, ascunzându-se de contracandidaţi, fiindcă le era teamă de adevăr. Da, ceea ce a lipsit acestei campanii a fost adevărul", a adăugat Sorin Oprescu.

El a arătat că aceste alegeri au fost organizate cu "tot mai multe fraude, cu tot mai multe manipulări, cu tot mai multe elemente de scandal". "Am vorbit mai mult despre şantaj decât de caracterul candidaţilor", a afirmat Oprescu.

El a mai spus că votul din 22 noiembrie va fi decisiv deoarece el poate însemna continuarea scandalului sau schimbarea direcţiei şi a criticat partidele şi politicienii care, în opinia sa, "corup viaţa publică", iar politica "duce azi România într-o direcţie greşită".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici