Oprescu intră în concediu, atribuţiile fiind delegate viceprimarului Iovici (PRM)

Sorin Oprescu a spus, joi, că începând de vineri va intra în concediu de odihnă, atribuţiile sale fiind delegate viceprimarului Victor Iovici (PRM) cu excepţia ordonanţării de plăţi şi a prerogativelor legate de Legea 10 unde viceprimarul va semna doar pentru hotărârile irevocabile date de instanţă.

32 afișări
Imaginea articolului Oprescu intră în concediu, atribuţiile fiind delegate viceprimarului Iovici (PRM)

Oprescu intră în concediu, atribuţiile fiind delegate viceprimarului Iovici (Imagine: Adraian Neagoe/Mediafax Foto)

"Atribuţiile au fost delegate viceprimarului Victor Iovici care va avea toate prerogativele primarului general, mai puţin ordonanţările de plată de peste un milion de lei şi cele legate de aplicarea Legii 10, unde vor fi semnate doar acte privind hotărârile irevocabile ale instanţei", a anunţat Sorin Oprescu.

Potrivit primarului general, ordonanţările de plată, care au în vedere valori de până la un milion de lei, vor fi semnate de şeful departamentului economic, Mircea Constantin.

Viceprimarul Capitalei, Victor Iovici, i-a fost alături lui Sorin Oprescu, în ultima perioadă, în vizitele la diverse obiective din Bucureşti, în perspectiva delegării acestor atribuţii la Primăria Capitalei.

Primarul general al Capitalei, Sorin Oprescu, a declarat, în 6 octombrie, că va intra în concendiu pentru o lună odată cu începerea campaniei electorale, prerogativele urmând să fie preluate de către unul dintre viceprimari şi echipa municipalităţii.

În urmă cu o zi, Oprescu anunţase că a decis să candideze la Preşedinţie, în calitate de independent.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici