Orban cere parlamentarilor PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber

  • Premierul Ludovic Orban va cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber: „Nu mai e de mult Avocatul Poporului.
  • Orban: "S-a arătat a fi prietenul celor cu pensii foarte mari”.
  • Reacţia lui Ludovic Orban a vine ca urmare a faptului că Renate Weber a atacat la CCR impozitarea pensiilor speciale.
7243 afișări
Imaginea articolului Orban cere parlamentarilor PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber

Orban: Voi cere parlamentarilor PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber

„Voi cere grupurilor parlamentare ale PNL să investigheze posibilitatea de a o demite pe Renate Weber pentru a numi un Avocat al Poporului care să acţioneze în conformitate cu Constituţia şi în interesul cetăţenilor români”, a declarat Ludovic Orban.

El a mai spus că „Avocatul Poporului nu mai e de mult Avocatul Poporului”.

„Renate Weber se comportă ca avocatul celor care au încălcat legea şi au pus în pericol sănătatea celorlalţi. Renate Weber s-a arătat a fi prietenul PSD, avocatul PSD şi acum se arată a fi avocatul celor cu pensii speciale mari, de peste 7000. Nu e vorba de toţi cei care s-au pensionat - militari, poliţişti, jandarmi, care au pensii de 3500-4500, care au lucrat în operativ. Se arată a fi apărătorul celor care beneficiază de pensii anormal de mari, cei care au abuzat legislaţia pensiilor, au profitat de orice portiţă şi şi-au umflat pensiile cu pompa. Asta e Renate Weber, avocatul acestor oameni”, a mai spus Orban.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici