Orban vrea anchetă în cazul inculpatului suspect de COVID 19 care a ajuns la Tribunalul Bucureşti

Premierul Ludovic Orban spune că se va face o anchetă în cazul inculpatului suspect de coronavirus care a ajuns, joi, în instanţă, la Tribunalul Bucureşti.

989 afișări
Imaginea articolului Orban vrea anchetă în cazul inculpatului suspect de COVID 19 care a ajuns la Tribunalul Bucureşti

Orban vrea anchetă în cazul inculpatului suspect de COVID 19 care a ajuns la Tribunalul Bucureşti

A fost alertă, joi, la Tribunalul Bucureşti după ce un inculpat suspect de coronavirus a fost adus pentru a fi judecat.

Cei prezenţi la şedinţă au spus că la dosar era un raport medical cu privire la această situaţie.

Ludovic Orban a declarat că va face o anchetă iar în cazul în care se va afla că cineva a ştiut de acest lucru şi tot a fost adus la Tribunal, acea persoană va fi trasă la răspundere.

„Trebuie făcută o cercetare, nu trebuie să ne hazardăm. În momentul în care o persoană este suspectă că este infectată cu COVID 19 automat trebuie pusă în izolare şi în mod evident daca prezinta simptome trebuie să se facă analizele să vadă daca exista virusul (...) Dacă cineva a ştiut că era suspect sigur că acea persoană e responsabilă”, a spus premierul interimar, Ludovic Orban.
Prezenţa la Tribunalul Bucureşti a inculpatului, care a declarat că a fost vizitat recent de soţia sa, proaspăt întoarsă din Italia, a generat panică în instanţă, mai ales că la dosar, spun surse participante la şedinţa de judecată, era un document medical care justifica tocmai absenţa de la proces.

Sala a fost imediat evacuată şi dezinfectată. Bărbatul a fost dus la Spitalul „Matei Balş”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici