Ordonanţele militare nr. 5 şi nr. 6 au fost publicate în Monitorul Oficial

  • Ordonanţele militare 5 şi 6 au fost publicate în Monitorul Oficial. Ordonanţa militară 6 instituie carantina asupra oraşului Suceava şi a opt comune limitrofe
  • Până luni seara erau 2.109 cazuri confirmate de COVID-19 în ţară şi 65 de decese
  • Cele mai multe cazuri au fost confirmate la Suceava
20055 afișări
Imaginea articolului Ordonanţele militare nr. 5 şi nr. 6 au fost publicate în Monitorul Oficial

Ordonanţele militare nr. 5 şi nr. 6 au fost publicate în Monitorul Oficial

Prin ordonanţa militară nr. 6 se instituie carantina asupra municipiului Suceava şi a zonelor limitrofe, din cauza numărului mare de cazuri de coronavirus. Vezi DOCUMENT.

Ordonanţa militară 5 se prelungeşte măsura suspendării zborurilor spre şi dinspre Spania şi Italia pentru încă 14 zile. Vezi DOCUMENT.

Secretarul de stat Raed Arafat a declarat luni seara că erau 2.109 cazuri confirmate de COVID-19 în ţară şi 65 de decese, cele mai multe cazuri fiind din Suceava.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici