Parlamentarii PSD afişează în plen, la angajarea răspunderii, steaguri antiguvernamentale

Premierul Emil Boc a fost primit, luni, în plenul Parlamentului, la angajarea răspunderii pe măsurile de austeritate, cu fluierături din partea parlamentarilor PSD, aceştia afişând steaguri cu lozinci antiguvernamentale.

24 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii PSD afişează în plen, la angajarea răspunderii, steaguri antiguvernamentale

Parlamentarii PSD afişează în plen, la angajarea răspunderii, steaguri antiguvernamentale (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Premierul a fost întâmpinat, când a venit la microfonul plenului, cu fluierături din partea parlamentarilor PSD şi cu aplauze din partea celor PDL.

Mai mulţi parlamentari PSD aveau în mâini steaguri de culoare albă, pe care erau inscripţionate lozinci precum "Ziua angajării sărăciei", "Boc, România îţi cere demisia".

Pe alte steaguri figurau caricaturi ale miniştrilor PDL Elena Udrea, Adriean Videanu şi ale premierului Emil Boc.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici