Parlamentarii s-au reunit pentru continuarea dezbaterilor la buget

Parlamentarii s-au reunit, marţi dimineaţă, în plenul comun al celor două Camere, pentru a continua dezbaterile asupra bugetului pentru anul 2010, şedinţa începând cu un apel nominal.

15 afișări
Imaginea articolului Parlamentarii s-au reunit pentru continuarea dezbaterilor la buget

Parlamentarii s-au reunit pentru continuarea dezbaterilor la buget (Imagine: Mediafax Foto)

Vicepreşedintele Senatului Teodor Meleşcanu, care conduce şedinţa de plen, a spus că a fost reclamată lipsa cvorumului, respectiv că nu coincide prezenţa reală în sală a parlamentarilor cu lista de semnături, trecându-se astfel la efectuarea unui apel nominal.

Iniţial se anunţase că în sală sunt prezenţi 265 de parlamentari.

Senatorii şi deputaţii urmează să înceapă dezbaterile pe articole la proiectele legilor bugetului de stat şi bugetului asigurărilor sociale.

Dezbaterile generale asupra bugetului pe 2010 au avut loc în şedinţa comună de luni.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici