Parlamentul decide ca depunerea jurământului de către Băsescu să aibă loc pe 21 decembrie

Chestorul Senatului, Ioan Chelaru, a declarat marţi că pe 21 decembrie va avea loc o şedinţă a celor două Camere ale Parlamentului în cadrul căreia Traian Băsescu va depune jurământul pentru noul mandat de preşedinte.

22 afișări
Imaginea articolului Parlamentul decide ca depunerea jurământului de către Băsescu să aibă loc pe 21 decembrie

Parlamentul decide ca depunerea jurământului de către Băsescu să aibă loc pe 21 decembrie (Imagine: Raul Stef/Mediafax Foto)

"Biroul Permanent a aprobat programul pe această săptămână, în sensul că după-amiază vor fi şedinţe de comisii , iar mâine o şedinţă de plen a Senatului, de la orele 9.00 la orele 13.00, urmând a se decide pentru săptămâna viitoare, în raport de şedinţa Birourilor permanente reunite, programul, în primul rând pentru ziua de 21 decembrie, luni, când va fi nevoie de o şedinţă a Birourilor Permenente reunite şi a plenului reunit pentru depunerea jurământului de către preşedintele României, pentru a se lua act de rezultatul referendumului şi, de asemenea, se solicită şi o şedinţă comună dedicată Revoluţiei Române", a arătat Ioan Chelaru.

El a adăugat că tot pe 21 decembrie urmează să aibe loc o şedinţă de plen a Senatului, ultima din acest an, în care să se dezbată toate proiectele aflate pe ordinea de zi, pentru a nu exista niciun pericol de a se intra în aprobare tacită.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici