Patriciu: Îl susţin pe Crin Antonescu cu toate forţele

Omul de afaceri Dinu Patriciu a declarat, vineri, pentru MEDIAFAX, că "încercarea" principelui Radu de a candida la Preşedinţie este "romantică" şi a subliniat că îl susţine "cu toate forţele", în cursa pentru Cotroceni, pe Crin Antonescu, "singurul candidat care are toate şansele de a fi ales".

8 afișări
Imaginea articolului Patriciu: Îl susţin pe Crin Antonescu cu toate forţele

Dinu Patriciu (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că încercarea principelui Radu este romantică, dar timpul ei nu a venit încă. În aceste alegeri există un singur candidat care are toate şansele de a fi ales: Crin Antonescu. Cred că în spatele acestuia ar trebui să se ralieze toţi cei care vor să împiedice alunecarea spre o dictatură iraţională a lui Traian Băsescu. Eu îl susţin pe Crin Antonescu cu toate forţele", a spus Patriciu.

Principele Radu şi-a anunţat, joi seară, candidatura la Preşedinţia României, într-un discurs rostit la Palatul Elisabeta, el declarând că nu-şi propune să restaureze monarhia, schimbarea formei de guvernământ nefiind atributul preşedintelui. Principele Radu a ţinut să sublinieze că va candida independent, fără obligaţii de partid.

Ministrul Turismului, Elena Udrea, a afirmat, joi, înainte de discursul principelui Radu că intenţia acestuia "este o întoarcere în timp, în anii '90, când un alt lider liberal i-a propus fostului suveran să candideze la Preşedinţia României". "Nu mă surprinde apariţia în cursa pentru Preşedinţie a lui Radu Duda. Ştiam încă din vara anului trecut. Ştiam că anumiţi lideri liberali din tabăra lui Dinu Patriciu, chiar şi Patriciu, încearcă să îl aducă în cursa electorală pe Radu Duda", a spus Udrea.

Principele Radu, a negat, vineri, informaţiile conform cărora omul de afaceri Dinu Patriciu l-ar susţine în cursa prezidenţială, el subliniind că va candida independent, fără obligaţii de partid. "Este o minciună sfruntată, pe care o voi demonta pe un site pe care îl voi lansa - opritiminciunile.ro", a declarat Principele Radu, după o conferinţă de presă a festivalului EUROPAfest, pe care îl patronează alături de Principesa Margareta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici