PD şi PLD depun două moţiuni simple la Camera Deputaţilor

PD şi PLD vor depune, în această săptămână, două moţiuni simple la Camera Deputaţilor, pe Sănătate şi Agricultură, au anunţat, luni, liderii celor două partide, Emil Boc şi Theodor Stolojan.

1 afișare
Imaginea articolului PD şi PLD depun două moţiuni simple la Camera Deputaţilor

PD şi PLD depun în această săptămână două moţiuni simple la Camera Deputaţilor

"Am convenit să reluăm colaborarea politică şi parlamentară întreruptă în timpul referendumului din luna mai, cu cele două componente menţionate, în plan politic şi parlamentar", a precizat Emil Boc, după întâlnirea PD-PLD.

El a arătat că liderii liderii grupurilor parlamentare ale celor două partide din Senat şi Camera Deputaţilor se vor întâlni, în fiecare luni, pentru a-şi coordona punctele de vedere asupra proiectelor de lege aflate în dezbaterea Parlamentului.

Boc a anunţat că PD şi PLD au redactat două moţiuni simple, pe Sănătate şi Agricultură, care va fi depuse la Camera Deputaţilor. Astfel, cea pe domeniul Sănătăţii va fi depusă luni, iar moţiunea pe Agricultură- marţi.

La rândul său, liderul PLD, Theodor Stolojan, a precizat că reprezentanţii conducerilor celor două formaţiuni se vor întâlni bilunar, "pentru a examina pricipalele probleme politice, de prezent şi viitor".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici