PDL îi cere premierului să îl revoce din funcţie pe ministrul Educaţiei

Liderul PDL, Emil Boc, i-a solicitat, luni, premierului Călin Popescu Tăriceanu să îl revoce din funcţie pe ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţei, pentru gestionarea defectuoasă şi proastă a examenului de bacalaureat.

20 afișări
Imaginea articolului PDL îi cere premierului să îl revoce din funcţie pe ministrul Educaţiei

PDL îi cere premierului să îl revoce din funcţie pe ministrul Educaţiei

Emil Boc a susţinut că organizarea examenului de bacalaureat din acest an este "cea mai proastă şi mai defectuoasă" din ultimii ani.

El a arătat că ministrul Educaţiei, Cristian Adomniţiei, nu a fost preocupat de organizarea bacalaureatului, ci de propria sa campanie electorală, el fiind candidat la Primăria Iaşi.

"PDL îi cere premierului să îşi asume răspunderea politică pentru proasta şi defectuasa organizare a bacalaureatului şi să îl revoce din funcţie de ministrul Educaţiei, întrucât au făcut priorităţi din preocupările lor personale, anume campania electorală, uitând de destinul elevilor", a anunţat liderul PDL.

De asemenea, Boc l-a acuzat pe premierul Călin Popescu Tăriceanu că, alături de întreg PNL, s-a preocupat "de alegerile din toamnă, circumscripţii şi colegii uninominale", nu de organizarea bacalaureatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici