PDL: Ţara este la ananghie din cauza zăpezii, Ponta cere, de la căldurică, în mod obsesiv, alegeri

PDL susţine că liderul USL Victor Ponta dă dovadă de cinism atunci când cere, la televiziuni, demisia Guvernului şi alegeri anticipate, în condiţiile în care ţara este "la ananghie din cauza zăpezii", iar autorităţile fac eforturi pentru a rezolva sutele de cazuri de înzăpeziri.

735 afișări
Imaginea articolului PDL: Ţara este la ananghie din cauza zăpezii, Ponta cere, de la căldurică, în mod obsesiv, alegeri

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Ţara este la ananghie din cauza zăpezii, Victor Ponta cere de la «căldurică» în mod obsesiv alegeri anticipate. În timp ce milioane de români suportă consecinţele unor condiţii meteorologice extrem de nefavorabile, iar autorităţile fac eforturi foarte mari pentru a rezolva sutele de cazuri de înzăpeziri sau de a salva vieţi omeneşti, Victor Ponta nu s-a putut abţine nici azi, când principala problemă este viscolul, să nu ceară obsedant alegeri anticipate, respectiv demisia parlamentarilor. PDL consideră că aceasta este o dovadă de adevărată lipsă de empatie cu problemele reale ale populaţiei, atitudinea liderului Alianţei Socialiste fiind jignitoare la adresa tuturor celor care azi noapte şi chiar azi au îngheţat blocaţi în trafic sau au rămas izolaţi în anumite zone ale ţării", se arată în comunicat.

PDL îi aminteşte co-preşedintelui USL că "ţara se află, zilele acestea, în dificultate din cauza condiţiilor meteo". "Sute de români au fost blocaţi în mormane de zăpadă, iar românii au nevoie de solidaritate şi acţiune imediată în ajutorarea lor şi nu de calcule politicianiste pentru cine şi cum va împărţi scaunele după 2012. Avem convingerea că românii chiar nu vor să audă, a mia oară, obsesiile politice ale lui Victor Ponta, în condiţiile în care ei se întreabă cum vor ajunge la serviciu sau la cei dragi. Este o dovadă de cinism să stai pe margine, într-un studio călduros, şi să promovezi soluţii pentru a te cocoţa la putere, în timp ce toate instituţiile statului sunt concentrate pentru ajutorarea efectivă şi directă a românilor aflaţi în dificultate din cauza căderilor masive de zăpadă", se arată în comunicat.

Potrivit sursei, PDL rămâne solidar cu problemele cele mai urgente ale cetăţenilor şi a solicitat deja tuturor primarilor săi măsuri rapide şi ferme în folosul cetăţenilor.

"Conducerea PDL monitorizează constant evoluţiile din teritoriu în această perioadă şi acţionează în colaborare cu toţi reprezentanţii săi în administraţia centrală şi locală pentru a contribui la rezolvarea cât mai eficientă a tuturor problemelor apărute din cauza viscolului. Considerăm că este timpul ca şi preşedintele Victor Ponta să înţeleagă că politica responsabilă se face abordând problemele concrete ale celor care te-au ales şi nu de pe scaunul din dreapta al şoferului maşinii de raliu. PDL solicită USL ca măcar în asemenea situaţii să dea dovadă de solidaritate şi să îşi pună primarii la muncă în folosul comunităţilor şi să facă mai puţină politică ruptă de realităţile zilei", se mai arată în comunicat.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici