Video PDL vrea să strângă un milion de semnături pentru Băsescu

Vicepreşedintele PDL Gheorghe Flutur a declarat, luni, după şedinţa BPN, că PDL a strâns deja 600.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Traian Băsescu la preşedinţie, ţinta formaţiunii fiind un milion de semnături.

14 afișări

"PDL este total mobilizat pentru câştigarea alegerilor prezidenţiale. În cinci zile, s-au strâns 600.000 de semnături pentru susţinerea candidaturii lui Traian Băsescu pentru un nou mandat, din toate zonele ţării. Campania continuă şi lunea viitoare, când vom avea o nouă centralizare a semnăturilor", a spus Flutur.

Vicepreşedintele PDL a ţinut să precizeze că ţinta fixată de democrat-liberali este de 1.000.000 de semnături de sprijin pentru candidatura lui Traian Băsescu.

Despre campania prezidenţială, Flutur a declarat că "PDL va duce o campanie constructivă, pe proiecte, care să aibă la bază dialogul".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici