PIN îl susţine pe Mazăre pentru un nou mandat la Primăria Constanţa

PIN îl va susţine pe actualul primar al Constanţei, social-democratul Radu Mazăre, pentru un nou mandat, anunţul fiind făcut, vineri, într-o conferinţă de presă de vicepreşedintele PIN Lavinia Şandru, la care a participat şi edilul constănţean.

2 afișări
Imaginea articolului PIN îl susţine pe Mazăre pentru un nou mandat la Primăria Constanţa

PIN îl susţine pe Mazăre pentru un nou mandat la Primăria Constanţa

Lavinia Şandru a mai spus că PIN va propune o listă de consilieri locali, oameni tineri, care vor susţine în Consiliul Local proiectele iniţiate de Radu Mazăre, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Şandru a adăugat că PIN are o iniţiativă asemănătoare de susţinere a primarului din Slatina, PDL-istul David Vâlcov, care este soţul vicepreşedintelui PIN. Ea a spus că partidul din care face parte are încredere în aceşti primari care au demonstrat că au dezvoltat proiecte pentru binele comunităţii.

Vicepreşedintele PIN a mai declarat că este posibil ca partidul său să susţină şi alţi primari care au dat dovadă de profesionalisim în conducerea comunităţii, dar nu a dat şi alte exemple.

La rândul său, primarul Constanţei, Radu Mazăre, prezent, alături de Lavinia Şandru, la conferinţa de presă desfăşurată la un hotel din staţiunea Mamaia şi convocată de conducerea centrală a PIN şi de Primăria Constanţa, a declarat că, în întâlniri pe care le-a avut anterior, i-a anunţat pe mai mulţi lideri din conducerea centrală a PSD că va fi susţinut de PIN pentru candidatura la Primăria Constanţei, pentru un nou mandat, iar aceştia nu au avut nimic împotrivă, ba chiar "s-au bucurat".

Mazăre a spus că nu a fost încheiat niciun protocol cu PIN în sensul susţinereii sale pentru un nou mandat la Primăria Constanţei, dar că are încredere în liderii şi membrii acestei formaţiuni că-şi vor ţine promisiunea.

Social-democratul Radu Mazăre, i-a îndemnat pe alegătorii care îl vor vota la alegerile locale, dar care nu vor dori să acorde PSD votul pentru Consiliul Local să aleagă ca variantă Partidul Iniţiativa Naţională.

Radu Mazăre a spus, vineri, într-o conferinţă de presă, că există mulţi constănţeni care îl vor alege ca primar, dar care nu vor vota şi PSD deoarece nu se regăsesc în platforma acestui partid. Edilul îi sfătuieşte pe alegătorii respectivi să voteze PIN deoarece această formaţiune politică îl susţine în cursa pentru Primăria Constanţa.

"Procentul pe care îl am eu în eventualitatea unor alegeri este mai mare decât procentul partidului. Sunt foarte mulţi constănţeni care mă votează pe mine la Primărie şi nu ştiu ce să voteze la Consiliul Local, dar e cert că nu vor vota PSD fiindcă nu se regăsesc în platformă, în maniera de a acţiona a acestui partid. Eu le spun acestor oameni că pot vota PIN pentru că acest partid va trimite o echipă de consilieri tineri cu care voi putea colabora pentru realizarea proiectelor necesare oraşului Constanţa", a declarat Radu Mazăre.

Întrebat dacă această atitudine nu va dăuna propriului partid deoarece îi îndeamnă pe alegători să aleagă consilierii PIN, şi nu pe cei ai PSD, Radu Mazăre şi-a nuanţat răspunsul: "Fac tot ce pot să-i atrag pe constănţeni să voteze lista PSD, dar pe cei pe care nu reuşesc să îi conving le recomand să voteze lista PIN. Decât să voteze PDL, spre exemplu, care s-ar împotrivi în continuare proiectelor pe care vrem să le facem în oraş, au alternativă să aleagă PIN".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici