Piramidon, cretă, gumă de mestecat şi o monedă, găsite în urnele de vot la moţiunea de cenzură

Un piramidon, o bucată de cretă, cocoloaşe de gumă de mestecat şi o monedă au fost găsite în urnele de vot la moţiunea de cenzură.

156 afișări
Imaginea articolului Piramidon, cretă, gumă de mestecat şi o monedă, găsite în urnele de vot la moţiunea de cenzură

Piramidon, cretă, gumă de mestecat şi o monedă, găsite în urnele de vot la moţiune de cenzură (Imagine: Liviu Adascalitei/Mediafax Foto)

Liberalul Mihai Voicu a declarat, după numărarea voturilor, că în urne s-au găsit "piramidon, gumă de mestecat şi o monedă".

La rândul său, social-democratul Valeriu Zgonea a declarat că au fost găsite în urne gumă de mestecat şi o monedă.

Moţiunea de cenzură a PSD a picat cu 228 de voturi "pentru" faţă de 236 necesare, potrivit rezultatului oficial anunţat în plenul reunit al Camerei Deputaţilor şi Senatului.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici