PLD depune plângere penală dacă Olteanu întrerupe şedinţa la moţiune

Preşedintele executiv al PLD, Gheorghe Flutur, a declarat, miercuri, că PLD va depune plângere penală împotriva preşedintelui Camerei Bogdan Olteanu, pentru abuz în serviciu, dacă acesta întrerupe şedinţa de plen, în timpul votului la moţiunea de cenzură, din cauza celor care votează la vedere.

1 afișare
Imaginea articolului PLD depune plângere penală dacă Olteanu întrerupe şedinţa la moţiune

PLD depune plângere penală dacă Olteanu întrerupe şedinţa la moţiune

Întrebat cum comentează faptul că preşedintele Camerei Deputaţilor, Bogdan Olteanu, a anunţat că va întrerupe şedinţa de plen, la votarea moţiunii de cenzură, de fiecare dată când un parlamentar va vota la vedere, Gheorghe Flutur a arătat că „acest stil de ameninţare” nu îi impresionează pe liberal-democraţi.

„Stilul acesta de ameninţare pe noi nu ne impresionează, pentru că nu poţi să ameninţi că vei întrerupe o şedinţă, iar Parlamentul României nu este un SRL. Parlamentarii noştri au transmis clar că, dacă acest lucru se va întâmpla, vom depune o plângere penală pentru abuz în serviciu”, a declarat Gheorghe Flutur.

Liderul PLD şi-a exprimat, totuşi, speranţa că nu se va ajunge până acolo, pentru că instituţiile statului trebuie să funcţioneze în mod democratic.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici