Plenul Camerei refuză reluarea votului în cazul Năstase

Plenul Camerei Deputaţilor a revenit asupra deciziei de miercuri de a relua, la toamnă, votul pentru admisibilitatea cererii procurorului general în cazul Năstase, al Legii Camerelor de Comerţ şi al Legii SRR şi SRTv, hotărând să nu se reia niciun vot "pentru a nu se crea precedente".

24 afișări
Imaginea articolului Plenul Camerei refuză reluarea votului în cazul Năstase

Deputatul PSD Adrian Năstase (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Hotărârea vine la câteva minute după ce plenul Camerei Deputaţilor a decis ca voturile pentru admisibilitatea cererii procurorului general în cazul Adrian Năstase, Legea Camerelor de Comerţ şi Legea SRR şi SRTv să fie reluate în prima şedinţă de vot final din sesiunea de toamnă a Camerei Deputaţilor.

Votul a fost contestat de deputaţii PSD şi UDMR care au acuzat-o pe Roberta Anastase că încalcă Regulamentul.

Ca urmare a acestei contestaţii, Roberta Anastase a propus o pauză de consultare de 5 minute.

"Liderii gurpurilor parlamentare au propus să nu reluăm votul pentru a nu crea precedente pe niciun proiect de lege", a spus Anastase la finalul unei pauze de consultări de câteva minute.

Decizia finală a fost luată cu largă majoritate de voturi, existând un singur vot împotrivă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici