PNL: 188 de crime, violuri şi tâlhării comise de recidiviştii eliberaţi de cuplul Dragnea - Toader

Vicepreşedintele PNL Florin Roman a afirmat, vineri, că, în cadrul unui răspuns oficial, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader, susţine ca 188 de infractori liberaţi mai devreme în baza legii regimului compensatoriu au comis noi fapte cu violenţă: crime, tentative de crimă, violuri, tâlhării.

289 afișări
Imaginea articolului PNL: 188 de crime, violuri şi tâlhării comise de recidiviştii eliberaţi de cuplul Dragnea - Toader

PNL: 188 de crime, violuri şi tâlhării comise de recidiviştii eliberaţi de cuplul Dragnea - Toader

”În cadrul unui răspuns oficial, ministrul Justiţiei, Tudorel Toader susţine ca 188 de infractori liberaţi mai devreme in baza legii regimului compensatoriu au comis noi fapte cu violenta: crime, tentative de crima, violuri, tâlharii. O altă informaţie oficiala este ca in perioada 19.10.2017-23.11.2018 au fost eliberaţi, in baza aceleiaşi legi 10.880 de deţinuţi. Din totalul acestor persoane, 649 au revenit in unităţile subordonate Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor, iar 188 au comis violuri, crime şi tâlharii”, a declarat, potrivit unui comunicat de presă remis MEDIAFAX, vicepreşedintele PNL Florin Roman.

El susţine că, în paralel cu eliberarea celor aproape 11000 de deţinuţi, a scăzut dramatic numărul patrulelor poliţiei naţionale.

”Într-un răspuns oficial la o interpelare, ministrul de interne, Carmen Dan, confirma scăderea numărului patrulelor la nivel national: 3571 in 2016, 3296 in 2017 şi 3157 in 2018. Reducerea numărului patrulelor de poliţişti şi jandarmi este determinata de pensionările masive de la nivelul MAI. Aşadar, sub guvernarea cuplului Dragnea-Toader a devenit raiul infractorilor şi nimeni nu se mai simte in siguranţa”, a adăugat Roman.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici