PNL Vaslui cere demisia democraţilor care conduc instituţii publice din judeţ, însă aceştia refuză

Liderii liberali vasluieni au solicitat public, duminică, într-o conferinţă de presă, demisia reprezentanţilor PD din funcţiile de conducere de la instituţiile publice din judeţ, însă aceştia refuză să demisioneze, transmite corespondentul MEDIAFAX.

2 afișări

Potrivit declaraţiei vicepreşedintelui PNL Vaslui Corneliu Mihalache, liberalii consideră că nu este normal ca PD să fie în opoziţie la nivel central şi să conducă instituţii ale statului în teritoriu care sunt subordonate unor ministere conduse de liberali.

"Liberalii îşi asumă responsabilitatea pentru guvernarea actuală şi de aceea considerăm normal ca şi în teritoriu serviciile şi direcţiile deconcentrate să fie conduse tot de către aceştia. Lucrurile nu am cum să meargă normal la nivel local cu directori ai Partidului Democrat, având în vedere că atitudinea acestora este una imorală şi duplicitară. Să nu uităm că de fiecare dată PD-işti au avut o atitudine de cârcotaş şi au destabilizat toate guvernele din care au făcut parte", a declarat Corneliu Mihalache, vicepreşedintele organizaţiei judeţene Vaslui.

Liderii liberali vasluieni au avertizat că, dacă democraţii nu-şi vor da demisia din funcţiile pe care le ocupă la nivelul judeţului Vaslui, atunci vor găsi ei soluţia astfel încât aceştia să fie îndepărtaţi de pe scaunele pe care le ocupă.

Cconducerea PD Vaslui susţine, însă,că directorii pe care îi au în judeţ nu-şi vor prezenta demisiiile înpofida somaţiei publiceadresate deliberali.

"Atitudinea liberalilor nu este una corectă, directorii democraţi vor rămâne în continuare pe poziţii şi vor aştepta cu interes să vadă care este metoda prin care vor fi înlocuiţi de către foştii noştri colegi de guvernare", a declarat Mioara Iliceanu, vicepreşedintele organizaţiei judeţene PD Vaslui.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici