Politician, întrebat dacă e nevoie de anticipate: E ca şi cum ai întreba un biciclist dacă are nevoie de ghidon

Preşedintele CJ Ilfov Marian Petrache a afirmat, luni, că după succesul moţiunii de cenzură e normal ca PNL să vrea declanşarea alegerilor anticipate. Liberalul susţine că a te întreba dacă sunt necesare anticipatele „e ca şi cum ai întreba un om care merge pe bicicletă dacă are nevoie de ghidon”.

497 afișări
Imaginea articolului Politician, întrebat dacă e nevoie de anticipate: E ca şi cum ai întreba un biciclist dacă are nevoie de ghidon

Politician, întrebat dacă e nevoie de anticipate: E ca şi cum ai întreba un biciclist dacă are nevoie de ghidon

„Nu e clar de ce vrem alegeri anticipate? Să grăbim dezvoltarea României. Ne tot întrebăm – sunt necesare sau nu sunt necesare? E ca şi cum ai întreba un om care merge pe bicicletă dacă are nevoie de ghidon. Cum să guvernezi eficient dacă nu ai Parlamentul de partea ta? PNL-ul a vorbit tot timpul de necesitatea întăririi rolului Parlamentului, despre perfecţionarea fiecărei legi. Şi acest lucru îl obligă la o majoritate care să-l ajute în aplicarea viziunii de dezvoltare socio-economică a României”, a scris Marian Petrache, pe Facebook.

Liberalul a adăugat că după succesul moţiunii de cenzură era normal ca PNL să îşi dorească alegeri anticipate.

„Din momentul în care PNL şi-a asumat o moţiune de cenzură şi a pregătit-o atât de bine încât a şi trecut, este clar că după instalare PNL îşi doreşte şi alegeri anticipate”, a subliniat Petrache.

Ludovic Orban a declarat, luni, că liberalii au decis constituirea unei comisii care să ”investigheze” oportunitatea declanşării alegerilor parlamentare anticipate şi că vor comanda o analiză sociologică amplă. El a mai spus că anticipatele ar putea avea loc simultan cu localele, pe 14 iunie.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
petrache,
anticipate,
pnl

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici