Ponta: A existat un plan de distrugere a PSD, deoarece lui Băsescu i-au luat zeii minţile

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a afirmat joi, într-un discurs ţinut în faţa delegaţilor la conferinţa organizaţiei PSD Timiş, că a existat un plan de distrugere a PSD, deoarece lui Traian Băsescu "i-au luat zeii minţile", întrucât "ştie" că dacă nu distruge PSD acest partid "va crea alternativa".

26 afișări
Imaginea articolului Ponta: A existat un plan de distrugere a PSD, deoarece lui Băsescu i-au luat zeii minţile

Ponta: A existat un plan de distrugere a PSD, deoarece lui Băsescu i-au luat zeii minţile (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"A existat un plan extraordinar de bine pus la punct de distrugere a PSD, după decembrie. Un plan care a funcţionat şi la Congresul nostru. Şi şi-a văzut roadele şi în crearea grupului independenţilor, care este pus în aplicare şi în continuare prin presiunile la care sunt supuşi aleşii noştri locali, prin tăierea lor de la resurse, prin respingerea proiectelor lor. Acest plan a existat pentru că lui Traian Băsescu i-au luat zeii minţile. Zeii sau, mă rog, nişte zeiţe", a spus Ponta.

Liderul social-democraţilor a susţinut că Băsescu "ştie" că, dacă nu distruge PSD în această perioadă, acest partid "va crea alternativa".

"Ştie că doar de PSD trebuie să îi fie frică şi ştie foarte bine că, dacă nu ne distruge în această perioadă, noi suntem cei care vom crea alternativa", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici