Ponta: Antonescu nu a mai venit la conferinţa USL, şi-a dat seama că e preşedinte interimar

Premierul Victor Ponta a explicat, luni seară, de ce preşedintele Senatului, Crin Antonescu, nu a mai participat la conferinţa de presă anunţată la USL: şi-a dat seama că a devenit preşedinte interimar şi nu mai poate interfera cu un partid politic.

1394 afișări
Imaginea articolului Ponta: Antonescu nu a mai venit la conferinţa USL, şi-a dat seama că e preşedinte interimar

Ponta: Antonescu nu a mai venit la conferinţa USL, şi-a dat seama că e preşedinte interimar (Imagine: Thomas Campean/Mediafax Foto)

Ponta a fost întrebat de ce nu participă Crin Antonescu la conferinţa de la sediul USL, unde preşedintele Senatului fusese anunţat.

"Am vorbit cu dnul Antonescu, în ultimul moment domnia sa, din punctul meu de vedere în mod corect, a spus: «Stai, din acest moment sunt preşedinte interimar, nu mai pot să vin la USL» (...) Dacă vreţi, e un exemplu despre cum trebuie să se poarte un preşedinte al României, gândiţi-vă că domnul Băsescu bea şampanie pe la sediul PDL acuma. Îl felicit pe domnul Crin Antonescu că a intrat atât de repede în haina de preşedinte şi nu pot decât să-mi doresc ca România să aibă un preşedinte care să se comporte decent şi care să respecte obligaţiile funcţiei pe care o ocupă", a explicat Ponta.

El a mai precizat că în acest moment în poziţia de copreşedinte al USL se află Daniel Chiţoiu, desemnat preşedinte interimar al PNL.

<Daniel Chiţoiu

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici