Ponta: Antonescu se aprinde mai repede decât mine. Eu reproşez la vestiare, nu în public

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, consideră că termenii ironici pe care liderul PNL, Crin Antonescu, i-a folosit la adresa lui fac parte dintr-o criză ca şi altele, important fiind însă că a avut o discuţie privată cu acesta, iar proiectul comun cu sloganul "Jos Băsescu !" rămâne valabil.

853 afișări
Imaginea articolului Ponta: Antonescu se aprinde mai repede decât mine. Eu reproşez la vestiare, nu în public

Ponta: Antonescu se aprinde mai repede decât mine. Eu reproşez la vestiare, nu în public (Imagine: Andreea Alexandru/Mediafax Foto)

"Eu nu reproşez nimănui în public, reproşez la vestiare. Crin Antonescu se aprinde mai repede decât mine, a folosit termeni ironici, nu jignitori, dar am discutat în privat şi am explicat încă o dată", a spus Ponta la postul B1 TV.

Liderul PSD a insistat totodată asupra faptului că Antonescu nu a făcut niciun moment referire la o eventuală destrămare a USL.

Liderul PNL, Crin Antonescu, a criticat public în mai multe rânduri, în ultimele zile, decizia premierului Ponta de a o propune, în calitate de ministru interimar al Justiţiei, pe Laura Kovesi la şefia Direcţiei Naţionale Anticorupţie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici