Ponta apreciază că Armata a rămas în afara dezbaterilor politice şi asigură că bugetul va creşte

Premierul Victor Ponta a transmis reprezentanţilor Ministerului Apărării că apreciază faptul că au rămas întotodeauna în afara dezbaterilor politice şi i-a asigurat că, până în 2016, bugetul Apărării va creşte constant, anul 2013 fiind primul după şase ani în care acest buget este "puţin pe plus".

121 afișări
Imaginea articolului Ponta apreciază că Armata a rămas în afara dezbaterilor politice şi asigură că bugetul va creşte

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

"Am asigurat reprezentanţii Armatei Române că în perioada următoare - anul acesta, după şase ani în care bugetul Apărării a scăzut în mod constant, este primul an în care ne aflăm puţin pe plus, cu foarte puţin - un mesaj pe care intenţionez să îl păstrăm până în 2016, cu o creştere constantă a bugetului", a spus Ponta, după ce a participat, luni, la prezentarea raportului de activitate pe 2012 al Ministerului Apărării Naţionale.

El a adăugat că a apreciat şi apreciază în continuare faptul că armata a rămas întotodeauna în afara dezbaterilor politice.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici