Ponta despre scandalul prostituatelor: Să avem grijă să învăţăm lecţiile ce sunt de învăţat

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, la Sighişoara, întrebat de scandalul de prostituţie în care a fost implicaţi lideri social-democraţi, că PSD trebuie să înveţe lecţiile de rigoare.

36 afișări
Imaginea articolului Ponta despre scandalul prostituatelor: Să avem grijă să învăţăm lecţiile ce sunt de învăţat

Ponta despre scandalul prostituatelor: Să avem grijă să învăţăm lecţiile ce sunt de învăţat (Imagine: Stefan Micsik/Mediafax Foto)

Ponta a spus că nu a fost surprins de apariţia scandalului de prostituţie în care au apărut numele lui Robert Negoiţă şi al lui Nicolae Bănicioiu.

"Noi am atacat-o pe Roberta, ei l-au atacat pe Robert. Noi am zis de Miss Parlament, ei au zis de Miss TSD", a adăugat el.

Ponta a spus că PSD ar trebui să înveţe din lecţiile acestui scandal, însă a evitat să sugereze o eventuală măsură.

"Să vedem în interiorul partidului şi să avem grijă să învăţăm ce lecţii sunt de învăţat", a afirmat el.

Pe de altă parte, Ponta a apreciat că faptul că acest "caz apetisant pentru presă" a fost ţinut din 2008 până în prezent şi "dovedeşte că instituţiile statutului aplică legea la timpul stabilit de cei de la putere".

Procurorii Direcţiei de Investigare a Infracţiunilor de Criminalitate Organizată şi Terorism (DIICOT) - Biroul Teritorial Ialomiţa i-au trimis în judecată pe Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi pe Alexandru Gabriel Voicu, primii doi în stare de arest preventiv, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de persoane.

DIICOT susţine că activitatea infracţională s-a desfăşurat sub paravanul a două agenţii de selecţie şi promovare a fotomodelelor, iar victimele erau plasate pe piaţa prostituţiei de lux din România, Italia şi Austria, în cluburi sau la locuinţele clienţilor, veniturile obţinute depăşind suma de 100.000 de euro.

În acest dosar apar numele mai multor persoane publice, printre care Robert Negoiţă, Nicu Bănicioiu, Adrian Enache, directorul TVR 2 Răzvan Nicolescu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici