Ponta, despre sesizarea PDL-PMP: Un demers politicianist şi stupid al lui Blaga şi Udrea, şefa sa

Sesizarea PDL-PMP la CCR a reprezentat un demers absolut "politicianist şi stupid" făcut de Vasile Blaga şi de "şefa dânsului", Elena Udrea, a declarat, sâmbătă, premierul Victor Ponta, care a ţinut să mulţumească parlamentarilor liberali pentru că nu-au raliat acestei acţiuni.

171 afișări
Imaginea articolului Ponta, despre sesizarea PDL-PMP: Un demers politicianist şi stupid al lui Blaga şi Udrea, şefa sa

Ponta, despre sesizarea PDL-PMP: Un demers politicianist şi stupid al lui Blaga şi Udrea, şefa sa (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

"Le mulţumesc colegilor parlamentari liberali, care nu s-au alăturat acestui demers absolut politicianist şi stupid făcut de domnul Blaga şi de şefa dânsului, de doamna Udrea. S-au făcut de râs, treaba lor", a spus Ponta.

El a arătat că era normal că atât tinp cât există o majoritate clară în Parlament şi cât au fost respectate procedurile constituţionale să fie lăsat Guvernul să îşi facă treaba.

Ponta a spus că programul pe care Guvernul îşi va angaja răspunderea este 90% cel stabilit în USL.

"Chiar dacă nu sunt colegii noştri liberali la guvernare, sunt măsuri pe care le-am stabilit foarte clar. Nu se schimbă cota de 16%, avem în aprilie la negocierile cu FMI obiectivele cu scutirea de impozit a profitului reinvestit şi cu reducerea CAS - deci lucruri absolut discutate, pe care cel mai important este să le realizăm", a spus Ponta.

PDL a "luat act de decizia Curţii Constituţionale în ce priveşte sesizarea referitoare la situaţia de ilegalitate a Guvernului Ponta 3", o va "respecta, ca întotdeauna" si nu o va comenta, conform unui comunicat al democrat-liberalilor", remis, sâmbătă, agenţiei MEDIAFAX.

Preşedintele Curţii Constituţionale, Augustin Zegrean a declarat, sâmbătă, în urma şedinţei Curţii, că sesizarea PDL-PMP privind guvernul Ponta 3 a fost respinsă "ca inadmisibilă".

"S-a respins ca inadmisibilă, cu majoritate de voturi", a precizat preşedintele Curţii Constituţionale.

Curtea Constituţională s-a întrunit sâmbătă, pentru a decide în urma unei sesizări a PDL-PMP, dacă învestirea Guvernului Ponta III a respectat rigorile Legii fundamentale, fiind chemată să răspundă pentru prima dată unei astfel de întrebări în privinţa unei remanieri desfăşurată prin proceduri parlamentare.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici