Ponta: E important pentru conducătorii ţării să aibă mintea sănătoasă

Premierul Victor Ponta le-a spus, vineri, credincioşilor de la mănăstirea Nucet, judeţul Dâmboviţa, că îşi doreşte să aibă "gânduri bune şi mintea sănătoasă", pentru că "e important pentru conducătorii ţării să aibă mintea sănătoasă”, Ponta fiind prezentat de către primar drept viitor preşedinte.

208 afișări
Imaginea articolului Ponta: E important pentru conducătorii ţării să aibă mintea sănătoasă

Victor Ponta (Imagine: Andreea Alexandru/ Mediafax Foto)

"Vă mulţumesc tuturor celor care astăzi aţi fost aici, Înalt Preasfinţitului Nifon, care ne-a primit cu inima deschisă şi mi-a zis un singur lucru: să am sufletul bun şi mintea sănătoasă. Cred că are dreptate. Realmente vreau şi cred că împreună cu dumneavoastră avem foarte multe lucruri de îndreptat în judeţ, în Dâmboviţa, în ţară. Nu vă spun decât că îmi doresc să am numai gânduri bune, să am mintea sănătoasă, că e important pentru conducătorii ţării să aibă mintea sănătoasă şi să se gândească de fiecare dată la ce e mai bine pentru dumneavoastră", le-a spus premierul miilor de credincioşi prezenţi în număr mare vineri la mănăstirea Nucet, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Primarul comunei Nucet, Luiza Barbu, care a luat cuvântul pe scena amplasată la Nucet, unde s-au sărbătorit şi zilele comunei, l-a prezentat pe Victor Ponta drept "viitorul preşedinte al României".

"Sunt convinsă că va fi preşedintele României", a spus Luiza Barbu.

Prezenţa premierului Victor Ponta la manifestările religioase de la Nucet a fost subliniată de arhiepiscopul Târgoviştei, Nifon, care a oficiat slujba religioasă de la Mănăstirea Nucet împreună cu un sobor de preoţi.

"Avem bucuria să avem de faţă pe domnul prim-ministru Victor Ponta, care prin tinereţea şi eficienţa sa dă foarte multă speranţă poporului nostru românesc. De aceea, este minunat că ne rugăm împreună, că suntem împreună aici, în acest sfânt lăcaş istoric", a spus arhiepiscopul Târgoviştei.

Premierul a participat, vineri dimineaţă, la Mănăstirea Nucet, din Dâmboviţa, la slujba oficiată de arhiepiscopul de Târgovişte, IPS Nifon, de Izvorul Tămăduirii.

Ponta a fost însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Dâmboviţa, Adrian Ţuţuianu, dar şi de candidaţi ai PSD la alegerile europarlamentare şi de mai mulţi miniştri, între care Remus Pricopie şi Rovana Plumb.

Vineri a început campania electorală pentru alegerile europarlamentare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici