Ponta: Îi voi duce lui Băsescu o carte, cadou - Anchetarea şi judecarea foştilor şefi de stat

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, sâmbătă, la Consiliul Naţional, că după alegerile parlamentare va merge la preşedintele României cu propunerea de premier şi-i va face cadou o carte - Anchetarea şi judecarea foştilor şefi de stat.

294 afișări
Imaginea articolului Ponta: Îi voi duce lui Băsescu o carte, cadou - Anchetarea şi judecarea foştilor şefi de stat

Băsescu primeşte cadou o carte de la Mircea Geoană, în timpul unei dezbateri electorale, la Parlament, în 2009 (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

"Aştept, imediat după alegerile parlamentare, să merg împreună cu Crin Antonescu la preşedintele ţării şi să-i transmitem cine va fi prim-ministru şi cine va forma guvernul şi când vom forma acel guvern", a declarat Victor Ponta.

El a mai spus că speră să nu se mai întâlnească până atunci cu şeful statului.

"Dar, în schimb, cu acea ocazie, îi voi duce cadou o carte pe care am citit-o cu mult interes - Anchetarea şi judecarea foştilor şefi de stat. Sunt aici nişte personaje - Miloşevici, Pinochet şi alţii... Sper că-i va folosi această lectură în anii de după alegeri", a conchis liderul PSD.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici