Ponta: În martie reglementăm problema locuinţelor RA-APPS, vor locui doar miniştrii

Premierul Victor Ponta a anunţat, luni, că în cursul lunii martie Guvernul intenţionează să reglementeze situaţia locuinţelor RA-APPS astfel încât de acestea să beneficieze doar miniştrii sau persoanele care beneficiază de o demnitate echivalentă.

308 afișări
Imaginea articolului Ponta: În martie reglementăm problema locuinţelor RA-APPS, vor locui doar miniştrii

Victor Ponta (Imagine: Gabriel Petrescu/Mediafax Foto)

Ponta a declarat că, în cursul acestei luni, ar urma să fie reglementat juridic statutul tuturor imobilelor aflate în proprietatea RA-APPS, respectiv al celor care au dreptul să ocupe locuinţe de protocol.

"Intenţia mea este foarte clară, să se reducă la miniştri şi la şefi de instituţii echivalente gradului de ministru. Modul de valorificare, practic scoaterea la vânzare a celorlalte imobile şi evident perioada de timp în care o persoană are dreptul să beneficieze (de locuinţă, n.r.). Propunerea va fi ca în maxim 30 de zile după ce nu mai ocupă funcţia de ministru sau echivalentă să existe obligaţia prevăzută clar de lege de eliberare a respectivului imobil", a explicat Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici