Ponta, întrebat dacă Iohannis va prelua Ministerul Justiţiei: Asta-i nouă, n-o mai auzisem

Premierul Victor Ponta a fost întrebat, luni, de jurnalişti, despre posibilitatea ca prim-vicepreşedintele PNL Klaus Iohannis să preia portofoliul Justiţiei, după votarea de către Parlament a Monei Pivniceru ca judecător la CC, el răspunzând: "Asta-i nouă, n-o mai auzisem".

415 afișări
Imaginea articolului Ponta, întrebat dacă Iohannis va prelua Ministerul Justiţiei: Asta-i nouă, n-o mai auzisem

Ponta, întrebat dacă Iohannis va prelua Ministerul Justiţiei: Asta-i nouă, n-o mai auzisem (Imagine: Ana Poenariu / MediafaxFoto)

"Unde să vină, la Ministerul Justiţiei? Ei, uite, asta-i nouă. Asta n-o mai auzisem, că am crezut că am auzit toate zvonurile. Asta nu o auzisem, e în premieră", a răspuns Ponta.

El a susţinut că nu se putea să apară vreun zvon pe care să nu-l audă şi el referitor la persoana care va prelua portofoliul de la Justiţie.

Ponta a spus că după ce Senatul o va vota pe Pivniceru la CC va discuta cu liderul PNL Crin Antonescu despre viitorul ministru.

"După ce se va vota în Senat, după aceea discutăm despre cine vine, deci după ce e vacant locul, domnul Antonescu şi cu mine vom discuta despre cine vine la Justiţie", a spus Ponta.

Întrebat dacă e posibil să preia el interimatul, Ponta a răspuns: "Nu ştiu să vă spun în acest moment".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici