Ponta le cere prefecţilor ca, sâmbătă şi duminică, să nu se uite la Campionatul European de fotbal

Premierul Victor Ponta a cerut prefecţilor ca, sâmbătă şi duminică, să nu se uite la partidele de fotbal de la Campionatul European, ci să se concentreze asupra organizării alegerilor locale, spunându-le că pentru alte probleme va fi timp săptămâna viitoare.

176 afișări
Imaginea articolului Ponta le cere prefecţilor ca, sâmbătă şi duminică, să nu se uite la Campionatul European de fotbal

Victor Ponta (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

"Astăzi şi mâine nu se uită nimeni la Campionatul European de fotbal, de luni încolo, dacă totul este bine, avem timp şi de alte lucruri", a spus Ponta prefecţilor, într-o videoconferinţă organizată sâmbătă.

Şeful Guvernului le-a mai spus prefecţilor să asigure o "mobilizare totală" pentru alegeri corecte şi cu cât mai puţin incidente posibil şi să dispună măsuri împotriva persoanelor care continuă campania electorală la sfârşitul acestei săptămâni, în pofida prevederilor legale.

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici