Ponta: Liberalii din administraţie, alţii decât miniştri şi secretari de stat, nu vor fi schimbaţi

Liberalii care deţin posturi în administraţia publică centrală şi locală nu vor fi schimbaţi, singurele eliberări din funcţie semnate fiind cele ale miniştrilor şi secretarilor de stat care şi-au prezentat demisia, a afirmat, miercuri seara, liderul PSD, premierul Victor Ponta.

448 afișări
Imaginea articolului Ponta: Liberalii din administraţie, alţii decât miniştri şi secretari de stat, nu vor fi schimbaţi

Victor Ponta (Imagine: Ovidiu Micsik/Mediafax Foto)

Întrebat de moderatorul unei emisiuni difuzate de România TV ce se va întâmpla cu "sutele de oameni ai PNL" care sunt în diverse aparate ale administraţiei publice, în toată ţară, dar numiţi din Bucureşti, Ponta a spus că aceştia nu vor fi schimbaţi din funcţii.

"Absolut nimic, în sensul în care eu nu am semnat eliberarea din funcţie decât a celor care şi-au înaintat demisiile", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici