Ponta: Lista de candidaţi şi alianţele pentru europarlamentare, finalizate de PSD până la 31 ianuarie

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a anunţat, luni, după şedinţa BPN, că social-democraţii vor finaliza lista candidaţilor la alegerile europarlamentare, precum şi alianţele pe care le vor încheia pentru acest scrutin european până la data de 31 ianuarie, când va fi convocată o şedinţă a CExN.

148 afișări
Imaginea articolului Ponta: Lista de candidaţi şi alianţele pentru europarlamentare, finalizate de PSD până la 31 ianuarie

Ponta: Lista de candidaţi şi alianţele pentru europarlamentare, finalizate de PSD până la 31 ianuarie (Imagine: David Nika/Mediafax Foto)

"La sfârşitul lunii, pe 31, vom avea Comitet Executiv Naţional şi întâlnirea grupurilor noastre parlamentare, iar până atunci vom avea finalizate, legat de alegerile europarlamentare, alianţele pe care PSD le va avea, modul în care candidăm, lista de candidaţi, în aşa fel încât, practic, de la 1 februarie, candidaţii noştri să intre în procesul public de evaluare şi de prezentare a ofertei noastre", a spus Ponta.

El a menţionat că până la 31 ianuarie vor fi finalizate şi organizarea structurilor politice, precum şi oferta politică pentru alegerile europarlamentare.

Ponta a spus că PSD îşi propune, în perspectiva europarlamentarelor, să îşi păstreze primul loc în rândul partideor politice din România şi să obţină un număr de mandate cel puţin egal cu cel pe care îl are în acest moment.

"Ne propunem să fim, în cadrul grupului socialist, între primele delegaţii naţionale, în aşa fel încât reprezentanţii PSD să ocupe poziţii politice în Parlametul European, iar sprijinul nostru pentru alegerea domnului Martin Schulz ca preşedinte al Comisiei Europene să fie unul consistent", a spus Ponta.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici