Ponta: Nu cred că Videanu depune plângere împotriva mea, se teme de tribunal ca dracul de tămâie

Premierul Victor Ponta consideră că declaraţiile democrat-liberalului Adriean Videanu privind procesul pe care îl va intenta primului-ministru pentru calomnie nu reflectă realitatea, deoarece acesta a mai ameninţat anterior cu acţiuni în judecată, dar de fapt se teme să ajungă la tribunal.

212 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu cred că Videanu depune plângere împotriva mea, se teme de tribunal ca dracul de tămâie

Adriean Videanu (Imagine: Andreea Blanatui/Mediafax Foto)

"Asta cu plângerea lui Videanu nu cred că este adevărată, el a mai zis de câteva ori că depune plângere şi nu a depus. Cred că nu o să calce în viaţa lui de bună voie pe la parchet sau tribunal, că se teme ca dracul de tămâie", a spus Ponta, la Antena 3.

Democrat-liberalul Adriean Videanu a declarat, vineri, că a luat decizia să îl dea în judecată pe premierul Victor Ponta pentru calomnie, arătând că Ponta l-a acuzat fără dovezi că are patru dosare la DNA şi a semnat contracte cu "băieţii deştepţi".

El a spus că primul-ministru l-a acuzat că ar avea la DNA patru dosare şi că el respinge aceste acuzaţii, arătând că nu a fost solicitat de DNA pentru niciun fel de caz aflat în anchetă şi nu are cunoştinţă de niciun dosar.

Premierul Victor Ponta susţine că "activitatea infracţională" a lui Adriean Videanu şi a altor persoane care au încheiat contractele cu Hidroelectrica reprezintă "cea mai gravă ilegalitate din ultimii 22 de ani", prin care "sute de milioane de euro nu au ajuns la Hidroelectrica şi în bugetul ţării.

Întrebat dacă are dovezi în acest sens, premierul a spus că are astfel de dovezi.

"Sunt contractele. Sigur că da. Le are deja şi Parchetul şi noi o să trimitem în săptămânile următoare toate documentele respective. Să ştiţi însă că domnul Videanu a avut grijă să se acopere, cu partenerii săi, cu tot felul de clauze că dacă le dăm public ne dau în judecată, dar la Parchet şi la justiţie avem voie să le dăm şi le dăm", a afirmat premierul.

În ceea ce priveşte procesul de calomnie pe care Adriean Videanu a anunţat că i l-a deschis, Ponta a spus că acesta i-a mai deschis "vreo patru procese până acum".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici