Ponta: Nu dau eu dispoziţie de la partid cum să se voteze la Senat în cazul lui Vosganian

Preşedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, luni, după şedinţa USL, că nu va da dispoziţie de la partid privind votul în plenul Senatului în cazul cererii de începere a urmăririi penale împotriva ministrului Economiei, Varujan Vosganian.

95 afișări
Imaginea articolului Ponta: Nu dau eu dispoziţie de la partid cum să se voteze la Senat în cazul lui Vosganian

Ponta: Nu dau eu dispoziţie de la partid cum să se voteze la Senat în cazul lui Vosganian (Imagine: Bogdan Maran/Mediafax Foto)

Ponta a fost întrebat dacă în calitate de preşedinte al PSD va avea o recomandare privind votul din Senat în cazul începerii urmăririi penale împotriva lui Varujan Vosganian.

"Nu, şi nu fac recomandări în general la lucrurile care ţin de activitatea internă a Parlamentului. Sunt convins că toţi colegii mei senatori sunt oameni extrem de responsabili şi vor vota în funcţie de ceea ce se întâmplă în Senat, nu trebuie să le dau eu dispoziţie de la partid", a răspuns Ponta.

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, luni dimineaţă, înaintea şedinţei USL, că va propune ca senatorii liberali să se abţină la votul în cazul începerii urmăririi penale a ministrului Economiei, senatorul Varujan Vosganian, deoarece "ar fi în mod simbolic într-un conflict de interese".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici