Ponta: O primim în PSD şi pe Anastase dacă votează moţiunea de cenzură

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, miercuri, la Antena 3, că orice parlamentar care va vota moţiunea de cenzură ce va fi introdusă în septembrie devine un partener de dialog, menţionând, în acest context, râzând, că şi Roberta Anastase va fi primită în PSD dacă votează împotriva Guvernului.

23 afișări
Imaginea articolului Ponta: O primim în PSD şi pe Anastase dacă votează moţiunea de cenzură

Ponta: O primim în PSD şi pe Anastase dacă votează moţiunea de cenzură (Imagine: Octav Ganea/Mediafax Foto)

El a spus la Antena 3 că partidul poartă discuţii pentru a atrage cât mai multe voturi în favoarea moţiunii de cenzură, încercând să convingă cât mai mulţi parlamentari să susţină demersul.

Preşedintele PSD a spus că este dispus să treacă peste orice "orgoliu" şi să accepte orice pentru ca moţiunea de cenzură să treacă, iar Guvernul să fie răsturnat.

În acest context, el a vorbit despre întoarcerile în partid ale celor care, din diverse motive, "inclusiv dosare penale", au plecat.

Ponta a spus că orice parlamentar care va vota moţiunea de cenzură a PSD devine "partener de dialog" şi a adăugat, râzând, că va fi primită în PSD chiar şi preşedintele Camerei Deputaţilor, Roberta Anastase, dacă va susţine demersul prin vot.

El a ţinut să sublinieze că PSD va introduce moţiune de cenzură în septembrie.

Ponta a mai apreciat că orice mijloc pentru răsturnarea Guvernului şi a lui Traian Băsescu este bun, inclusiv revolta populară.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici