Ponta: Omul de afaceri Gheorghe Stelian a primit ilegal 150 milioane euro de la ANRP

Actuala conducere a Autorităţii Naţionale pentru Restituirea Proprietăţilor (ANRP) a descoperit că omul de afaceri Gheorghe Stelian a primit de la stat o sumă totală de 150 milioane euro pentru terenuri din judeţul Ilfov în cazul cărora a prezentat acte false, susţine premierul Victor Ponta.

1858 afișări
Imaginea articolului Ponta: Omul de afaceri Gheorghe Stelian a primit ilegal 150 milioane euro de la ANRP

Ponta: Omul de afaceri Gheorghe Stelian a primit ilegal 150 milioane euro de la ANRP (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

El a arătat, la postul public de televiziune, că preşedintele ANRP va prezenta marţi documente în acest sens şi că dosarul va fi trasmis Parchetului spre cercetare.

"Un exemplu despre ce vom trimite mâine la Parchet, la Direcţia Naţională Anticorupţie: la faimoasa Autoritate Naţională pentru Restituirea Proprietăţilor, noii şefi numiţi acolo au constat restituiri ilegale, cu acte false, de 150 milioane euro la o persoană pentru terenuri din Ilfov, cu decizii obţinute cu acte false. A primit de la statul român 150 milioane euro. E un nume cunoscut, domnul Gheorghe Stelian, dacă nu mă înşel, un nume extrem de mediatizat", a spus Ponta.

Omul de afaceri Gheorghe Stelian deţine firma de investiţii imobiliare Steda Residence.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici