Ponta: Parlamentarii PDL care vor vota împotriva moţiunii de cenzură vor primi bani de la Guvern

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a susţinut, luni, într-o conferinţă de presă, după şedinţa BPN, că parlamentarii PDL care vor vota, în toamnă, împotriva moţiunii de cenzură pe care o va depune PSD, vor primi bani de la Guvern, el susţinând că acest caz este unul de corupţie instituţională.

12 afișări
Imaginea articolului Ponta: Parlamentarii PDL care vor vota împotriva moţiunii de cenzură vor primi bani de la Guvern

Ponta: Parlamentarii PDL care vor vota împotriva moţiunii de cenzură vor primi bani de la Guvern (Imagine: Andreea Alexadru/Mediafax Foto)

"Parlamentarii PDL care vor vota împotriva moţiunii vor primi bani de la Guvernul Boc, în timp ce pensionarii, angajaţii, spitalele, profesorii nu primesc bani. E un caz de corupţie instituţionalizată, în care Guvernul spune că dă bani celor din Parlament care nu votează moţiunea de cenzură", a spus Ponta.

Liderul grupului PDL, Mircea Toader, a declarat, joi, că aproape toţi deputaţii democrat-liberali au depus listele cu investiţiile prioritare pentru colegiile lor care ar putea fi finanţate la rectificare sau din bugetul pe 2011, arătând că unii au cerut 2 miliarde lei, alţii 7 sau 10 miliarde. "Am solicitat de la toţi deputaţii să spună ce probleme de investiţii au, cu şcolile, dispensarele, să încercăm să vedem ce se poate face, dacă se introduc în buget, în bugetul pe 2011 sau la rectificare", a precizat, pentru MEDIAFAX, Mircea Toader.

Deputatul PDL Mihai Boldea a declarat, joi, pentru MEDIAFAX, că a primit SMS de la liderul grupului să depună liste cu investiţiile prioritare din şcolile şi grădiniţele din colegiul său, pentru a fi finanţate de la buget, apreciind că gestul Guvernului e "un fel de mită" faţă de parlamentarii puterii. De altfel, el a mai declarat că, dacă nu se va face o remaniere corespunzătoare a Guvernului, pe criterii de competenţă, el va vota o moţiune de cenzură a opoziţiei, nominalizându-i printre cei care trebuie schimbaţi pe Dumitru, Şeitan, Blaga, Berceanu, Videanu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici