Ponta: Pedeliştii apar ca fantomele trecutului: o fantomă e prin Roman, una e prin Arad

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, luni, în debutul şedinţei BPN, la care presa a avut acces, că le cere social-democraţilor să se bată fără milă cu pedeliştii care, potrivit premierului, apar din când în când, ca fantomele trecutului, "prin Roman", "prin Arad".

436 afișări
Imaginea articolului Ponta: Pedeliştii apar ca fantomele trecutului: o fantomă e prin Roman, una e prin Arad

Victor Ponta (Imagine: Bogdan Stamatin/Mediafax Foto)

"Cer tuturor în această perioadă unitate deplină cu partenerii noştri în cadrul USL şi bătălie fără milă cu pedeliştii care, încă, din când în când, mai apar, aşa, ca nişte fantome ale trecutului. Am văzut că o fantomă e prin Roman, una e prin Arad. Nu prea apar ei, că nu-i lasă să apară", a spus Ponta.

El a salutat, ironic, rezultatele obţinute de Monica Macovei la Comisia de integritate a PDL în ceea ce priveşte viitorii candidaţi la parlamentare din partea democratăliberalilor.

"Nu pot decât să salut rezultatele excepţionale ale Comisiei de Integritate ale doamnei Macovei. Au trecut toţi examentul. Aţi văzut numai oameni cinstiţi - Videanu, Blaga, Udrea. Bănuiesc că o să treacă şi Blejnar cu Duţă de Comisia de integritate a doamnei Macovei", a spus Ponta.

Elena Udrea şi-a anunţat, duminică, la Roman, candidatura pentru un nou mandat de deputat. Mihai Răzvan Ungureanu va candida într-un colegiu din Arad.

 

 

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici