Ponta pleacă la Kiev, pentru discuţii cu prim-ministrul ucrainean

Premierul Victor Ponta va pleca la Kiev, în perioada imediat următoare, unde se va întâlni cu omologul său ucrainean, cu care va susţine declaraţii comune de presă, au declarat agenţiei MEDIAFAX surse oficiale.

359 afișări
Imaginea articolului Ponta pleacă la Kiev, pentru discuţii cu prim-ministrul ucrainean

Victor Ponta (Imagine: Razvan Chirita/Mediafax Foto)

Premierul va exprima sprijinul României pentru apropierea Ucrainei de către Uniunea Europeană, au arătat sursele.

Săptămâna trecută, în discursul susţinut în Adunarea Generală a ONU, Ponta a declarat că România susţine principiul suveranităţii şi al integrităţii teritoriale al tuturor ţărilor şi respinge orice formă de presiune externă asupra statelor din estul Europei care au aspiraţii de integrare europeană.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici