Ponta: PSD va propune un nou proiect pentru legile siguranţei

Preşedintele PSD, Victor Ponta, a declarat, vineri, că social-democraţii vor prezenta, la Comitetul Executiv de luni, un nou proiect pentru legile siguranţei naţionale, "ţinând cont de ultimele evoluţii, cu oameni urmăriţi, colegi de partid care sunt căutaţi, filmaţi".

19 afișări
Imaginea articolului Ponta: PSD va propune un nou proiect pentru legile siguranţei

Ponta: PSD va propune un nou proiect pentru legile siguranţei (Imagine: Andreea Balaurea/Mediafax Foto)

Ponta a afirmat că PSD va propune un nou pachet al legilor siguranţei naţionale întrucât se resimte nevoia unui sistem mai performant în domeniu.

"Ţinând cont de ultimele evoluţii, cu oameni urmăriţi, colegi de partid care sunt căutaţi, filmaţi, cred că România are nevoie de un sistem mult mai performant de siguranţă internă, de respectare a legilor", a precizat preşedintele PSD.

Parlamentul a decis, în 2009, constituirea unei Comisii parlamentare speciale pentru elaborarea pachetului de legi privind securitatea naţională.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici