Ponta: Referendumul pentru modificarea Constituţiei va fi probabil în 2014, cu alegerile pentru Parlamentul European

USL îşi menţine intenţia de a modifica textul constituţional actual, iar referendumul pentru revizuirea Constituţiei va fi organizat, probabil, în 2014, odată cu alegerile pentru Parlamentul European, a declarat liderul USL, premierul Victor Ponta.

326 afișări
Imaginea articolului Ponta: Referendumul pentru modificarea Constituţiei va fi probabil în 2014, cu alegerile pentru Parlamentul European

Ponta: Referendumul pentru modificarea Constituţiei va fi probabil în 2014, cu alegerile pentru Parlamentul European (Imagine: Shutterstock)

"În 2013, sunt în continuare extrem de hotărât să mergem pe modificarea Constituţiei şi pe dezvoltare regională, pe cele opt regiuni care să primească de la guvernul central cât mai multe atribuţii. Referendumul pentru modificarea Constituţiei va fi făcut, probabil, odată cu alegerile pentru Parlamentul European, în 2014, dacă nu găsim un alt moment", a spus Ponta la Gândul Live.

Ponta a mai arătat că au venit la el preşedinţi de consilii judeţene şi primari pentru discuţii legate de alocarea fondurilor, dar că le-a explicat că nu va mai exista o "finanţare politică" şi că modul de finanţare a autorităţilor locale fi reorganizat anul viitor pe bază de bugete de funcţionare şi dezvoltare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici