Ponta renunţă la automobilul complet electric. Va cumpăra unul hibrid, cu autonomie mai mare

Preşedintele PSD, Victor Ponta, nu a fost convins de avantajele unui automobil complet electric, pe care l-a testat în ultimele zile, luând decizia să achiziţioneze unul hibrid, la mâna a doua, la un preţ estimativ de 20.000 de euro, plătit de partid, au declarat pentru MEDIAFAX surse din PSD.

491 afișări
Imaginea articolului Ponta renunţă la automobilul complet electric. Va cumpăra unul hibrid, cu autonomie mai mare

Ponta renunţă la automobilul complet electric. Va cumpăra unul hibrid, cu autonomie mai mare

Ponta a testat în ultimele zile un model Citroen Zero, cu motor exclusiv electric. Potrivit unor surse din PSD, el a decis să nu achiziţioneze automobilul respectiv atât din cauza costului ridicat, cât şi a autonomiei reduse.

Modelul amintit are o autonomie de 100 de kilometri sau două ore de funcţionare şi necesită, pentru o reîncărcare completă, o perioadă de aproape şapte ore de alimentare.

Aceleaşi surse au relatat că Ponta a decis să achiziţioneze un model Toyota Prius, hibrid, care permite, prin rezervorul de 20 de litri de benzină, drumuri mai lungi şi are o autonomie ridicată.

Automobilul va fi achiziţionat prin PSD, iar varianta agreată de Ponta este un model second-hand, la un preţ estimativ de 20.000 de euro, au precizat aceleaşi surse.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici