Ponta spune că Năstase va veni la Congresul PSD ca invitat, fără să candideze pentru vreo funcţie

Fostul preşedinte al PSD şi prim-ministru Adrian Năstase va participa la Congresul PSD din luna aprilie, în calitate de invitat, dar fără să candideze pentru vreo funcţie, a anunţat liderul partidului, premierul Victor Ponta.

327 afișări
Imaginea articolului Ponta spune că Năstase va veni la Congresul PSD ca invitat, fără să candideze pentru vreo funcţie

Adrian Năstase (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu va candida, pentru că are acea interdicţie legală, dar va fi la Congres în calitate de invitat al partidului, aşa cum vor fi toţi foştii preşedinţi, Ion Iliescu, Oliviu Gherman, Adrian Năstase, Mircea Geoană", a spus Ponta la RTV.

Duminică, vicepreşedintele PSD Ecaterina Andronescu a declarat că Adrian Năstase va participa la Congresul social-democraţilor, fiind invitat, însă nu a putut răspunde unei întrebări legate de eventuala funcţie pe care acesta ar urma să o primească în partid, declarând doar că Năstase rămâne "un om cu opinie".

La începutul lunii aprilie, surse din PSD au precizat că la şedinţa BPN al PSD s-a discutat despre invitarea foştilor preşedinţi ai partidului la Congresul din aprilie.

Fostul premier Adrian Năstase, încarcerat în 26 iunie 2012, a fost eliberat în martie din Penitenciarul Jilava.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici