Video Povestea alegerii preşedintelui în imagini

De la agonie la extaz. Geoană preşedinte pentru o noapte. Băsescu a avut din nou dreptate. Rezultatele finale le dau peste cap pe cele ale exit-poll-urilor. Acestea sunt posibile titluri pentru presa de azi.

55 afișări

Toate datele de acum arată că Băsescu va caştiga un nou mandat de preşedinte, după ce Mircea Geoană, PSD, PNL şi ceilalţi aliaţi ai lor au celebrat o scurtă victorie.

Click aici pentru a urmări povestea primirii rezultatelor votului de către cei doi candidaţi.Cu sonor!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici