Preda îi critică dur pe liderii PNL şi PSD

Vicepreşedintele PDL deputatul Cezar Preda a criticat dur, duminică, într-o conferinţă de presă susţinută la Buzău, atitudinea liderilor PNL şi PSD pe care îi acuză de înţelegeri netransparente şi de rea-voinţă faţă de profesori şi de majorarea salariilor acestora.

18 afișări
Imaginea articolului Preda îi critică dur pe liderii PNL şi PSD

Preda îi critică dur pe liderii PNL şi PSD (Imagine: Mediafax Foto)

Cezar Preda a declarat că "nu există mizerie mai mare decât să clamezi că nu ai bani pentru profesori, dar să promiţi primarilor PSD şi PNL din întreaga ţară că le vei da 40 de mii de miliarde, în speţă la fiecare comună câte patru, cinci, şase miliarde pentru voturi".

"Nu există o mai mare mizerie de înţelegere netransparentă între PSD şi PNL în detrimentul celorlalte comunităţi din ţară, şi asta doar pentru voturi", a spus Cezar Preda.

Liderul democrat-liberal a adăugat că PSD şi PNL au procedat în acelaşi mod şi la alegerile locale şi o vor face şi la cele generale programate în noiembrie.

"Ei sunt deranjaţi acum de o categorie de oameni în cazul cărora trebuie majorate salariile, pentru că ei trebuie să dea bani oamenilor lor pentru beneficiul votului", a afirmat vicepreşedintele PDL.

Cezar Preda a subliniat că PDL este pentru majorarea salariilor cadrelor didacticice: "Trebuie să se oprească absolut toate cheltuielile neeconimicoase care se fac în România, bani aruncaţi pe fereastră. Am văzut garduri la şcoli de patru-cinci miliarde de lei vechi, wc de trei miliarde, scoli vopsite şi văruite de două ori pe an, termopane schimbate de două ori în acelaşi an, primari PSD şi PNL care nu au ce face cu banii dar trebuie să-i primească pentru că e nevoie de voturi. Dacă adunaţi toţi aceşti bani alocaţi de la începutul anului veţi vedea că sunt bani şi pentru majorarea salariilor profesorilor şi pentru pensii mai mari pentru grupele 1 şi 2 de muncă".

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici