Premierul Cîţu despre platforma pentru înscriere la vaccinare: Românii vor să se vaccineze

Premierul Florin Cîţu a fost întrebat despre problemele pe care le întâmpina platforma pentru înscriere la vaccinare şi a spus că specialiştii vor rezolva situaţia.

980 afișări
Imaginea articolului Premierul Cîţu despre platforma pentru înscriere la vaccinare: Românii vor să se vaccineze

Premierul Cîţu despre platforma pentru înscriere la vaccinare: Românii vor să se vaccineze

Premierul Florin Cîţu a dezvăluit faptul că specialiştii lucrează la platforma pentru înscriere la vaccinare. Chiar dacă numeroşi români nu s-au putut înscrie, premierul  susţine că partea pozitivă este că oamenii vor să se vaccineze.

Cîţu a mai declarat că vestea bună este că românii vor să se vaccineze.

„Se lucrează non stop la platformă. Locurile sunt terminate şi de numărul de vaccinuri. Eu vreau să mă uit şi la mesajul pozitiv: foarte, foarte mulţi români vor să se vaccineze (...) Problema pe care am avut-o sau părea că este o problemă, se tot spunea că lumea nu vrea să se vaccineze, ieri s-a văzut foarte clar că românii vor să se vaccineze. Este datoria noastră şi vom face tot posibilul să asigurăm vaccinurile (...) Am depăşit momentul cel mai important, acela că românii nu vor să se vaccineze. Este cel mai important lucru. Vor să se vaccineze şi le vom asigura acest lucru”, a declarat premierul Florin Cîţu după ce s-a vaccinat.

Deoarece românii vor să se vaccineze, premierul Cîţu promite că va creşte capacitatea zilnică de vaccinare şi că va încerca să cumpere şi alte vaccinuri.

„Ceea ce încetineşte în perioada următoare, vom recupera în săptămâna următoare. Exact de 20 milioane de doze este nevoie şi le vom avea, tocmai le-am contractat. Capacitatea înseamnă cam 50.000 de vaccinuri pe zi şi este ţinta noastră şi ne vom ţine de ea, până în septembrie 10,4 milioane de persoane vaccinate. Dacă până atunci vor apărea şi alte vaccinuri şi vor fi aprobate, le vom cumpăra şi pe acelea, pentru a vaccina cât mai mulţi români”, a precizat Cîţu.

Sâmbătă, premierul Florin Cîţu s-a vaccinat anti-Covid-19 la Spitalul Universitar de Urgenţă Militar Central „Dr. Carol Davila”. Aşa cum s-a întâmplat şi vineri în cazul preşedintelui Klaus Iohannis, procedura a fost transmisă în direct.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici